Bemutatkozás

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 82

Kedves Látogató!

Köszöntöm egyesületünk honlapján. Kérem engedje meg, hogy be mutassam egyesületünket.

Egyesületünk 1993 tavaszán alakult a lakóközösségükért tenni kívánó férfiakból és nőkből. Egyesületünk a lakókörzetek, közbiztonság megóvásának céljából alakult. Az évek múlásával ez a tevékenység már nem csak egyes területeken, hanem a város egész területére kiterjedt.

Szombathely Megyejogú Város is egyre jobban bevont minket és testvér egyesületeinket a rendezvényei biztosításába és a város közrendjének javításába. Egyesületünk több tagja is részt vesz a város polgári védelmében. A Városi Önkormányzat mellett szorosan együtt működünk a Vas Megyei Rendőr Főkapitánysággal és Szombathelyi Rendőr Kapitánysággal. Tagjaink támogatják a rendőrség munkáját, és segítik Őket a bűnelkövetések megakadályozásában. A rendőrség az eltelt évek során sokat tett elméleti és gyakorlati képzésünkért, valamint aktívan bevonnak minket polgárőröket a tevékenységekbe. Ugyan ez a megtiszteltetés érte mind a saját mind a testvér egyesületeinket a Katasztrófa Védelem oldaláról is.

Az elmúlt 20 évben a technikai fejlődésünk is drasztikusan megnőtt és a mai napig is folyamatosan tart.

Eredményeink, kitüntetések

Csapatzászló

Egyesületünk életében fordulópontot jelentett 2013. Amikor is Szombathely Megye Jogú Város csapatzászló adományozásával ismerte el munkánkat. Ez olyan megtiszteltetés volt, ami új és nagy lendületet adott egyesületünknek és tagjainak. A szolgálatok azóta is töretlenül és még intenzívebben zajlanak.

Oklevelek, emléklapok